Der er stadig ledige pladser til cirkuspremiere

0

VENSLEV: Når Cirkus Arena – Nordens største cirkus – den 12. april starter årets turne i Venslev, så er det ikke første gang, det sker.

I 2010 kunne man på dr.dk læse en overskrift om, at: ” Cirkus Arena indleder turné på Lars Tyndskids mark”.

DR’s kulturredaktion fortsatte: ”Kroen er nedlagt, skolen er væk, og det samme er sparekassen, en elektriker og et taxafirma. Tilbage er 100 husstande, to gadekryds, en selvbetjenings-tankstation og en købmandsbutik, der giver underskud”.

”Her i den lille landsby Venslev nord for Skibby på Sjælland har Cirkus Arena med et cirkustelt med plads til 2.000 gæster valgt at indlede sin landsturné. Og selvom man ikke skulle mene, at stedet er det mest oplagte for en cirkusforestilling, så er det nu syvende år i træk, at Arena begynder sin turné netop der. På en mark – helt derude hvor kragerne vender”.

Det var HC Handelscenter, som i 2004 – for at fejre 100 års firmajubilæum – sørgede for, at Cirkus Arena indledte deres landsturne i Venslev. Den tradition fortsatte i en årrække, helt frem til 2013.

– Fra mit kontorvindue, kunne jeg se søjlerne blive rejst. Ganske kort tid efter stod teltet der. Så manglede der bare 1.300 siddepladser. Vi er mange, der har prøvet at stille stole op til fest, men 1.300 op og ned hver dag i en sæson er mange, siger Bjarne Nielsen.

I år er det Skibby Aktive for Fjordlandet, der har sørget for, at det store cirkus kommer til Venslev.

– Cirkus Arena kunne godt huske, at de i flere år havde optrådt for fulde huse i Venslev, og vi ville gerne starte året med et brag, fortæller Bjarne Nielsen.

Der er 1.293 pladser til cirkusforestillingen på HC Vej 1, og Skibby Aktive satser stærkt på at fylde alle pladser op.

Share.

About Author

Avatar photo