Der er masser af liv i Sæby Gershøj IKF

Der er masser af liv i Sæby Gershøj IKF

SÆBY/GERSHØJ: Vores gamle gymnastik- og idrætsforening fra 15.april 1866 er nu helt oppe at køre igen, fortæller Inga Steffensen..

– I februar 2020 startede vi vores første aktiviteter, gåture og mountainbiketure fra Sæby Gamle Skole med mange deltagere og stor optimisme for fremtiden.

– Vi fik valgt en bestyrelse, fik nyt navn; Sæby Gershøj Idræts- og Kulturforening og påbegyndte arbejdet.

– Men hurtigt blev vi ”slået hjem igen”. Den 11. marts 2020 stoppede Covid19 pandemien alle vores aktiviteter, tanker og ideer.

– Heldigvis havde vi fået valgt en bestyrelse, som efter sommerferien tog fat igen. Vi fortsatte med cykel- og gåture og yogaundervisning i den gamle skole. Vi fik også DanceFit, badminton og pilates på programmet. Vi fik tilkæmpet os nogle få timer i Multisalen i Sæby og en enkelt time i Gymnastiksalen i Kirke Hyllinge. Stadig med mange udfordringer på grund af Covid19.

– Her i august 2022 har foreningen fået endnu flere tilbud, fortæller Inga Steffensen.

– Indendørs petanque og åben hal på programmet. Vi har fået vores hjemmeside www.sgikf.dk og mail op at køre, så vores medlemmer kan tilmelde sig direkte der.

– Vi er igen blevet medlem af DGI og Lejre idræts Union, har fået selvstændigt brugerråd i Multisalen i Sæby og er med i bestyrelsen for Lejre Kommunes haller.

Næste måned indleder vi samarbejde med DGI om at skabe flere aktiviteter for 60+. Vi håber dermed at kunne bidrage til Lejre Kommunes mål om flere aktive seniorer i ”Bevæg dig for livet”.

– Hvis man har andre ønsker til aktiviteter, så er vi lydhøre, fortæller hun.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »