Byen Vinge klar med nyt udbud

Byen Vinge klar med nyt udbud
DCIM100MEDIADJI_0636.JPG

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VINGE: Interesserede investorer kan nu byde ind på byggeretter i området nær Deltakvarteret og den kommende S-togsstation i Vinge ved Frederikssund – med en tilhørende opgave om revision af planerne for stationsområdet. Det besluttede Frederikssund Byråd forleden. 

Ifølge udbuddet skal en køber forpligte sig til at købe minimum 22.000 byggeretsmeter svarende til cirka 220 til 250 nye boliger i Vinge. 

Samtidig skal køberen – i samarbejde med Frederikssund Kommune – udarbejde en arealudviklingsplan, der afspejler blandt andet den kommende station og adgangvejene dertil. 

Det er et næsten enigt Byråd, som har valgt at udbyde arealer til salg i Vinge, og det glæder borgmester John Schmidt Andersen (V): – De mange investorer, vi har været i dialog med, kan nu byde ind på udviklingen af nogle af de mest centrale dele af Vinge. Der ligger en utroligt spændende opgave i at være med til at forme udviklingen i det stationsnære område. 

– Så det glæder mig meget, at vi med dette udbud kan sætte Vinge på markedet og invitere interesserede investorer til at byde på projektet, siger borgmesteren. 

Stor udvikling i området
Ud over det aktuelle udbud henviser borgmesteren til etableringen af en ny S-togsstation i byen Vinge, som Banedanmark begynder at etablere til efteråret. Og som fra sommeren 2020 kan fragte passagerer til København på cirka 40 minutter. 

Derudover åbner den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord til september i år, og dermed bliver Vinge tæt forbundet med både hovedstaden og det øvrige Sjælland.

Flere interesserede investorer
Frederikssund Kommune har løbende – siden sommeren 2018 – haft dialog med en række interesserede investorer om deres ønsker og forventninger til muligt byggeri i Vinge. 

Udbuddet er således en udløber af dels Byrådets ønsker for udviklingen af Vinge og dels dialogen med mulige investorer. 

Udbuddet lægger med den valgte størrelse op til, at især større investorer kan finde udbuddet interessant.

Udbuddet løber fra den 15. maj til den 2. september.

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”39636,39637″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »