Brugskunst i laden

0

Af Conny Probst

SKIBBY: – Det er nyt, det hele. Jeg sælger ikke loppeting, understreger Britt Høyer Henum om varerne i ”Fjordshoppen by Britt”, som åbnede i starten af juni i en smukt ombygget lade.

Britt er social- og sundhedsassistent og fast nattevagt på demensafsnittet på Nordhøj. I mange år har hun gået med en drøm om at åbne en forretning.

For 3½ år siden købte Britt og hendes mand, Mikkel Henum, ejendommen på Skovvejen 43. En gammel stråtækt skovfogedbolig, hvor der nu er indrettet butik i den ene af laderne.

– Jeg tænkte, at hvis det skal være, så det være nu, at jeg gør alvor af min drøm. Det har taget os to måneder at indrette laden i den rustikke stil, som jeg godt kan lide, fortæller Britt Høyer Henum.

Fjordshoppen har åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag. Her kan man finde brugskunst fra Ib Laursen og fra Bloomingville; plaider, puder. lidt møbler, kopper, skåle, skeer, vaser, fade, træting, små sjove ting mv. 

Parret maler begge to. Derfor kan man også se kunst i Fjordshoppen. Er man interesseret i at se mere fra parrets hånd, er man velkommen i atelieret på husets 1. sal.

– Til august skal jeg en uge til Bornholm. Jeg håber at få nogle kontakter derovre. Eksempelvis med folk, der sælger økologiske sæber og cremer. Jeg er også på udkig efter et samarbejde med en glaspuster, fortæller Britt Høyer Henum.

Foto: Steen Westh

fjordshoppen
Deltag i debatten
Share.

About Author