BROEN Frederikssund får donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden

BROEN Frederikssund får donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden
Simon Herløv, Partner i EDC Poul Erik Bech Frederikssund, stod for overrækkelsen af donationen til Normann Larsen, formand for BROEN Frederikssund..

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Fritidsaktiviteter såsom sport, kunst eller musik er for mange børn og unge en kilde til glæde og personlig udvikling. For børn fra familier med trængte midler er fritidsaktiviteter dog ofte en drøm og ikke en realitet.

Omkostningerne til medlemskaber, udstyr og deltagergebyrer kan være uoverkommelige for disse familier, hvilket begrænser børn og unge i at få adgang til de mange fordele og glæder, der følger med deltagelsen i fritidsaktiviteter.

BROEN Frederikssund er én af de frivillige foreninger, der forsøger at hjælpe børn og unge med at dyrke deres fritidsinteresser.

Og foreningen har netop modtaget en donation på 50.000 kroner fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Han udtrykker stor respekt for det arbejde, der udføres af BROEN Frederikssund:

For femte år i træk yder EDC Poul Erik Bech Fonden en betydelig donation til BROEN Danmarks lokalforeninger. I år har fonden doneret 1,1 millioner kroner fordelt til BROENS lokale foreninger.

BROEN Danmark hjalp i 2022 6.767 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber. Dette er en stigning på cirka 36 procent siden sidste opgørelse i 2021.

EDC Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra ejendomsmæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn.

Hvis man kender en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører Fonden meget gerne om det.

Læs mere på www.poulerikbechfonden.dk.

Andre artikler fra denne uge