Borgmesterkandidat genvalgt

Borgmesterkandidat genvalgt
Tina Tving Stauning blev valgt som partiets spids- og borgmesterkandidat.

Af journalist Conny Probst

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Socialdemokratiet har afviklet den årlige generalforsamling for den lokale partiforening med et stort fremmøde.

Efter fællessang gik man i gang med beretningen fra partiforeningen, regnskab og budget samt valg til bestyrelsen mv.

Der var genvalg til kasser Niels Jeppesen, Frederikssund, bestyrelsesmedlem Bjørn Rasmussen, Kulhuse samt revisor Tove Pedersen, Slangerup.

Derefter blev borgmester Tina Tving Stauning valgt som partiets spids- og borgmesterkandidat til kommunalvalg 2025.

– Med Tina har vi en stærk kandidat og stærk borgmester, der formår at samle byrådet og skabe enighed om væsentlige beslutninger i byrådet, så som de to års sidste budgetter samt det nye vandresourcecenters placering.

– Tina har formået at få samarbejdet i byrådet til at fungerer bedre end tidligere og har samtidig fået skabt vedvarende dialog med både borgere, faglige organisationer samt erhvervslivet, lyder ddet fra den lokale partiformand Irene Møller Buus.

På generalforsamlingen blev man desuden enige om at have sideordnet opstilling til Kommunalvalg 2025 bestemt ved urafstemning blandt alle socialdemokratiske medlemmer samt at melde ud, at den 30.november 2024 var sidste chance for at melde sig som kandidat til byrådet.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »