Borgmester bruger nye metoder i rekruttering

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Frederikssund Kommunes nyvalgte borgmester, Tina Tving Stauning, går nye veje, når det handler om at rekruttere medarbejdere.

Mange kommuner har udfordringer med at skaffe medarbejdere nok, og derfor er Tina Tving Stauning nu gået på de sociale medier – henholdsvis facebook og linkedin – med en opfordring til at kontakte borgmesteren selv direkte:

”Jeg har lige fået nyt job som borgmester i Frederikssund Kommune. Har du også lyst til et nyt job?”, skriver hun – og fortsætter 

”Så kan jeg tilbyde dig en ny arbejdsplads i Frederikssund Kommune, hvor vi er sammen om at løfte opgaven. Hvor din nye borgmester sætter stor pris på din faglighed, og hvor jeg vil gøre alt for, at arbejdsforholdene er i top med god ledelse, fleksibilitet, engagerede kollegaer, og hvor netop din faglighed er det vigtigste – altid med fokus på borgeren. 

Vi mangler lige netop dig til omsorgscentrene og Døgnplejen, så jeg glæder mig til at snakke med dig. Send en sms på 51408140, så laver vi en aftale. 

Mvh. Tina Tving Stauning
Borgmester i Frederikssund Kommune.

PS. Du kan finde alle vores ledige jobs her:
https://www.frederikssund.dk/service/Job/Ledige-stillinger”.

Share.

About Author