Bibliotekerne har åbnet dørene

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Efter ni ugers lukkeperiode kunne  Frederikssund Bibliotekerne endelig åbne den 18. maj. Siden regeringen kom med udmeldingen om, at bibliotekerne måtte åbne for udlån og aflevering, har der været  arbejdet på højtryk for at kunne  åbne på en tryg og sikker måde for både borgere og personale.

Det indebærer blandt andet en politisk godkendt plan for genåbningen, sikring af adgang til håndsprit, tydelige afstandsmarkeringer og skilte med retningslinjer i det fysiske rum.   

Åbningstider og gebyrer
Åbningen af Frederikssund Bibliotekerne gælder alle kommunens fire biblioteker, dog kun i den bemandede åbningstid. 

For at sikre nem adgang til lokalbibliotekerne, er åbningstiden på bibliotekerne i Jægerspris, Skibby og Slangerup blevet udvidet med tre timer om ugen, indtil det igen bliver muligt at åbne bibliotekerne ubemandet.

Der tilskrives ikke gebyrer på materialer, som skulle have været afleveret i lukkeperioden før efter den 31. maj, så man har god tid til at aflevere sine lån. 

Desværre er det endnu ikke tilladt at opholde sig på biblioteket i længere tid. 

Det vil altså ikke være muligt at læse, arbejde, eller benytte bibliotekernes computere og kopimaskiner. 

På Frederikssund Bibliotekernes hjemmeside www.bibliotekerne.frederikssund.dk kan man læse mere om retningslinjerne for en tryg og sikker genåbning og om de udvidede åbningstider på lokalbibliotekerne.

Deltag i debatten
Share.

About Author