Bådtræf på Skalleværket

Bådtræf på Skalleværket

SKIBBY: Bådtræffet ”Boat Meet” på Skalleværket, Hammervej 26 kan fejre fem års fødselsdag fredag den 12. og lørdag den 13. juli.

Bådtræffet er for hele familien, og man kan ankomme i båd, bil, campingvogn, på cykel eller med M/S Svanen, som sejler rutefart  om lørdagen fra Roskilde havn og til Boat Meet. 

Arrangørerne understreger, at alle velkomne begge dage. Det vil være muligt at købe mad og drikke, men det også er tilladt at medbringe mad selv. 

Når børnene er færdige med at lege og bade fra de mange flydebroer og tømmerflåder, og mørket falder på, bydes der op til dans begge aftener. 

Foreningen Boat Meet opstod i 2015 som et alternativ til de mange bil- og motorcykeltræf, der findes. Hvor der findes bil- og mc-arrangementer næsten ugentligt, fandtes der intet for bådfolket. 

En lille gruppe bådfolk fra Gershøj besluttede derfor at stable et bådtræf på benene med stor økonomisk hjælp fra en række forskellige sponsorer. 

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »