Nybolig-forretning åbner i Kirke Hyllinge i 2022

Nybolig-forretning åbner i Kirke Hyllinge i 2022

Rasmus Bergstrøm (tv)og Kim Kjølsen Jensen foran det midlertidige domicil på Vintappervej 45.

KIRKE HYLLINGE: Nybolig-indehaver og ejendomsmægler Rasmus Bergstrøm, der siden 2012 har stået i spidsen for Nyboligs forretning i Holbæk, åbner nu sin forretning nummer to. Denne gang i Kirke Hyllinge. Daglig leder i forretningen bliver Kim Kjølsen Jensen, og åbningen vil finde sted primo 2022. 

Det er en både glad og stolt Rasmus Bergstrøm, der som indehaver af Nybolig Holbæk nu kan løfte sløret for, at han og resten af mæglerteamet åbner en Nybolig-forretning i Kirke Hyllinge i begyndelsen af det nye år.

-Vi glæder os enormt til at slå dørene op til den nye forretning. Efter ni år med al aktivitet fra forretningen i Holbæk er tiden og markedet nu inde til at udvide med endnu en forretning, og her faldt valget på Kirke Hyllinge helt naturligt, fortæller han.

-Vi vil gerne understøtte den lokale udvikling på boligmarkedet i Hornsherred, og her er Kirke Hyllinge et perfekt knudepunkt, der samler oplandet omkring Holbæk og Roskilde med Isefjord i vest og Roskilde Fjord mod øst. 

I øjeblikket er håndværkere i fuld gang med at istandsætte lokalerne, så de kan blive klar til åbning ved årsskiftet. 

Ny daglig leder har 35 års erfaring
Kim Kjølsen Jensen startede i Nybolig Holbæk i august. Men selv om han er ny i Nybolig, er han erfaren i ejendomsbranchen med mere end 35 års erfaring fra den finansielle sektor. Og han glæder sig til at trække i arbejdstøjet. 

– Jeg glæder mig til at komme ud og bringe min erfaring og ekspertise i spil i den kommende forretning, og jeg er sikker på, at jeg sammen med Rasmus og vores øvrige team kan gøre en positiv forskel for sælgere og købere på boligmarkedet i Kirke Hyllinge og omegn, siger han. 

Åbningen af Nybolig-forretningen i Kirke Hyllinge er det naturlige næste skridt i Rasmus Bergstrøms ambition om at hjælpe flere trygt videre på boligmarkedet i Midt- og Vestsjælland og i Hornsherred. 

Da Nybolig Holbæk allerede har kunder i området omkring den nye forretning, har forretningen valgt at oprette et midlertidigt kontor på Vintappervej 45, hvorfra nye kunder kan få rådgivning og hjælp allerede i dag, og helt frem til det nye kontor åbner. 

Det midlertidige kontor ligger endvidere tæt på en ny udstykning, som Nybolig og en lokal udviklingsgruppe skal have udviklet og solgt.

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »