Din lokalavis skifter distributør

Din lokalavis skifter distributør

Pr. 1. januar er PostNord stoppet med omdeling af lokalaviser. Det betyder, at Hornsherred Lokalavis fremover omdeles af en anden distributør.

Af Palle Bruselius

PostNord er på vej igennem store forandringer, og en af dem betyder, at man ikke længere vil omdele lokalaviser. Denne ændring trådte i kraft pr. 1. januar.
Det betyder, at Hornsherred Lokalavis fremover bliver omdelt af vores nye distributør, FK Distribution.
Vi ser frem til et godt samarbejde med FK Distribution, så vores læsere stadig vil få Hornsherred egen lokalavis en gang om ugen.
Det kan være svært for distributøren at ramme 100 procent rigtigt i første forsøg, og derfor vil vi gerne have læsernes hjælp.
Skulle du ikke modtage Hornsherred Lokalavis, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive, hvis du ikke modtager avisen rettidigt – hvilket er senest onsdag.
Du kan ringe til FK Distribution på det telefonnummer, du fremover vil kunne finde i vores kolofon i avisen.
Du kan altid finde Hornsherred Lokalavis i digital udgave på www.hornsherredlokalavis.dk, men det bedste er naturligvis stadig at få papirudgaven i postkassen.

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »