Virtual Reality i Rejsestalden

Virtual Reality i Rejsestalden

JÆGERSPRIS: Den 3. og 4. april kan man opleve  Virtual Reality i Rejsestalden i tidsrummet fra klokken 15 til 20 i forbindelse med Kulturfuglens digitale festival. 

Det er Frederikssund Bibliotekerne og Rejsestalden, der går digitalt og byder på Virtual Reality – under kyndig vejleding fra Khora-teamet, der gennem en virtuel verden eksperimenterer med at sende deltagernes sanser på himmelflugt.

Virtual reality er computerskabt illusion, for eksempel i form af lyd og billede, der frembringer en slags parallelverden, som man oplever at være en del af og kan påvirke. 

Virtual reality er kommet for at blive og vil påvirke måden vi lever på i fremtiden. 

Professionelle inden for videnskab, historie, erhvervsliv, kunst og teknologi bruger allerede både virtual reality og såkaldt augmented reality, som er et udvidet syn på virkeligheden, hvor man gennem en skærm ser computergenerede billeder, lyd eller anden data oven på den faktiske virkelighed.

I Rejsestalden kan man vælge mellem forskellige oplevelser enten af kunstnerisk eller kropsligt udfordrende karakter. 

Prisen er 50 kroner per tur, der varer 15 minutter.

Billetter skal bookes på forhånd via www.rejsestalden.frederikssund.dk

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »