Venstre har valgt borgmesterkandidat

Venstre har valgt borgmesterkandidat
Foto: Anne Sofie Uhrskov

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Venstre i Frederikssund Kommune har – på et velbesøgt opstillingsmøde – valgt Anne Sofie Uhrskov som borgmesterkandidat.

– Jeg er glad og stolt over at være valgt som Venstres borgmesterkandidat i Frederikssund Kommune. Den store opbakning fra Venstres medlemmer er jeg meget taknemmelig for, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at leve op til tilliden, fortæller hun.

– Min og Venstres ambition er, at det skal være godt at leve, bo og arbejde i Frederikssund Kommune.Sammen med andre gode Venstrefolk, glæder jeg mig til at sætte et stærkt hold af engagerede kandidater med forskellig uddannelse og faglig baggrund. Et hold med kandidater der har bopæl i de forskellige lokalsamfund i hele kommunen” udtaler Anne Sofie Uhrskov.

51 årige Anne Sofie Uhrskov er opvokset i Jørlunde ved Slangerup, hvor hun det meste af sit voksne liv har boet, kun afbrudt af en kort periode på Frederiksberg i forbindelse med studier.

Anne Sofie Uhrskov er seniorrådgiver i arbejdsmiljø hos Novozymes, hvor hun har 30 års jubilæum i 2024.

Siden 2018 har hun sammen med sin familie boet i Vinge. Anne Sofie Uhrskov blev valgt til byrådet i 2017 og genvalgt i 2021, og bestrider blandt andet posten som formand for udvalget Social og Sundhed.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »