Velafviklet generalforsamling i Socialdemokratiet

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Socialdemokratiet i Frederikssund har afviklet en vellykket generalforsamling i partiforeningen. Denne gang på Metalskolen i Jørlunde.

Der var mødt mange medlemmer op for at diskutere året, der er gået og ikke mindst det kommende år. 

Tina Tving Stauning er den socialdemokratiske kvinde, der skal stå i spidsen for den socialdemokratiske kandidatliste til det næste kommunalvalg i 2021 som borgmesterkandidat. 

Det blev afgjort hen over efteråret, hvor alle partiforeningens medlemmer har haft mulighed for at vælge den kandidat, som de er sikre på, kan sætte sig i borgmesterstolen efter den 16. november 2021.

Både borgmesterkandidat Tina Tving Stauning, folketingsmedlem Rasmus Stoklund, valgt for kredsen i Frederikssund/Halsnæs og regionsmedlem Kim Rockhill samt partiformand Flemming Andersen fremlagde deres mundtlige beretninger

– Vi ser ind i et meget spændende 2020/2021. Der skal prioriteres lokalt i forhold til alle anlægsønskerne. Velfærden er under pres, så der skal kæmpes for at økonomien ikke bliver vigtigere end den enkelte borgers ve og vel. Klimahandleplanen skal fastsættes, så vi når de kommunale og statslige målsætninger om reduktion af CO2 og ikke mindst er det bydende nødvendigt at blive ved med at kæmpe for ordentligheden i en lang række sager både i forhold til Vinge, byggeri og naturen. Et er, at vi kan være uenige med de borgerlige, men uordentlighed er ikke vejen frem, lød det fra Tina Tving Stauning.

Deltag i debatten
Share.

About Author