Vejkrydset Skibbyvej/Saltsøvej

Vejkrydset Skibbyvej/Saltsøvej
Foto: Steen Westh

SKIBBY: Byrådsmedlem Jørgen Bech (V) anmodede i slutningen af juni om at få en sag optaget på dagsordenen til Plan og teknik.

I anmodningen skriver han blandt andet: ”Forleden dag skete igen en dødsulykke på omfartsvejen, rute 53 ved Skibby. Uanset om den sker i et af krydsene eller lige efter, så må dette være en stærk indikation på, at noget bør gøres. Vejdirektoratets seneste konklusion på deres analyse er, at de ikke vil gøre noget, udover måske at tale med politiet om at nedsætte hastigheden til 70 km/t”.

– Jeg synes ikke, det er godt nok. Jeg vil gerne have, at sagen kommer for udvalget igen med henblik på at drøfte, hvad vi politisk kan gøre fra kommunens side. Eksempelvis skrive et brev til den ansvarlige minister eller lignende, lyder det fra Jørgen Bech.

Administrationen har meddelt, at man er i dialog med Vejdirektoratet og forventer at fremlægge en statussag for udvalget på september-mødet.

Den venter Plan og teknik på, før de tager stilling til det videre forløb.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »