Ugensklumme af Tom Lysgaard

0

Klummen er et fast indslag i Hornsherred Lokalavis, hvor vi har givet pennen fri til en gruppe mennesker, der har det til fælles, at de alle på den ene eller den anden måde er rodfæstet i Hornsherred. Det er avisens faste holdeplads for markante meninger og gode personhistorier, alle med udgangspunkt i ugens skribent, men først og fremmest med Horrensherred i centrum.

Forårets glæder i Corona tiden
Vi trænger til at komme mere ud i naturen, efter den hårde tur med coronaen i vores land. Vi har klaret den godt i forhold til andre lande, og et enigt folketing har iværksat hjælpepakker til vores hårdt trængte erhvervsliv. Dejligt at se at man står sammen, når landet er truet af en usynlig fjende.Hornsherred byder på mange gode oplevelser i naturen, som flere og flere har fået øjnene op for. Det er måske netop i disse tider, at vi mere påskønner de nære ting i vores lokalmiljø. Vi oplever at flere flytter til Hornsherred, netop pga de naturværdier, som vi har her, og som vi skal værne om. 

Som foreningsaktiv har det også været en hård tid med mange prøvelser. Jeg har to aktive børn i Jægerspris floorball, som ikke har kunnet dyrke deres sport pga smittefaren. Men nu lysner det lidt. Som foreningsaktiv i Jægerspris tennis og padelklub, ser vi meget frem til vores åbning af to helt nye padelbaner, som vi bliver de første i vores kommune til at introducere. En sport som er den næststørste i bla Spanien. Mange danskere kender sporten fra deres ferie sydpå. Nu får de muligheden for at prøve det af i Jægerspris.

 Vi har generelt mange muligheder for at holde os aktive ved gå, cykel og løbeture i vores dejlige Hornsherred. Mange har også benyttet lejligheden til at gå i haven, og få de glæder som havearbejdet byder på. Vi var en tur i Skibby, for at handle ind til nye plantebede, og butikken var fyldt godt op med kunder, som alle var klar til at give den en tørn i haven. 

For alle de borgere,som er i risikogruppen er det stadig en svær tid. Derfor skal vi satse og håbe på en behandling som virker effektivt, og en vaccine som kan sikre at alle er beskyttet, så vi alle kan nyde naturen uden at være bekymret. 

Pas godt på hinanden derude, og nyd naturen og aktiviteterne i det skønne Hornsherred. 

Tom Lysgaard bosat Jægerspris
Foreningsaktiv Jægerspris underducks (Floorball) samt Jægerspris tennis og padelklub.
Kredsbestyrelsemedlem Venstre Frederikssund/Halsnæs kredsen.
Medlem af Venstres EU udvalg Nordsjælland. 

Deltag i debatten
Share.

About Author