Udstilling med keramiker Jane Kantsø

Udstilling med keramiker Jane Kantsø

KULHUSE: Lørdag den 10. og søndag den 11. september udstilles der keramik af Jane Kantsø i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus Lørdag formiddag fortæller Jane Kantsø om værkerne, og kunstneren er derudover til stede begge dage.

Gennem barndommen har kunst haft en særlig plads og betydning, fordi begge forældre var kunstudøvere. Moren var væver og faren er billedkunstner, der har udstillet over det meste af verden.

For omkring 15 år siden var det muligt for Jane Kantsø at arbejde med ler og hun har fået sit eget værksted. Jane Kantsø bor på landet, midt i naturen og skulpturerne er inspireret af det organiske og levende. Hun arbejder med hårdt brændt keramik, stentøj og porcelæn.

Jane Kantsø har udstillet flere steder i Danmark. I 2017 blev to af hendes værker antaget på Charlottenborgs Forårsudstilling i København. Kunsthal Charlottenborg anses for at være et af de vigtigste og smukkeste udstillingsrum for samtidskunst i Europa.

Der er gratis adgang til udstillingen.

Kulhuse

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »