Turistinspirationssteder i Fjordlandet er en stor succes

0

De sidste to år har Destination Fjordlandet målrettet arbejdet på udbredelse af flere turistinspirationssteder i Roskilde, Frederikssund og Lejre og møde gæsterne der, hvor de allerede kommer

FJORDLANDET: Udover traditionel markedsføring, information på hjemmesiden, plakater i byrummet, gratis guidebøger hos detailhandlen og hos turistaktører, så findes der i dag 21 turistinspirationssteder i hele Fjordlandet, hvor lokale og turister kan blive inspireret og guidet til oplevelser.

I Lejre Kommune er der lige nu i alt otte steder, hvor turisten kan møde en lokalkendt ambassadør. Stederne tæller Egholm Museum, Hegnsholt, Herslev Bryghus, Herthadalen, Ryegaard Rejsestald, Sagnlandet Lejre, Solbakken Camping og Skoemagerkroen.

Her er ambassadøren klædt på til at kunne inspirere til oplevelser i hele Fjordlandet.

Direktør på Egholm Museum, Rikke Falck, oplever også, at der er mange turister, som lægger vejen forbi Egholm Museum, for at få lidt inspiration med på vejen.

– Jeg synes, det er en stor fornøjelse at hjælpe vores besøgende videre og give inspiration til andre gode oplevelser i Fjordlandet. Vores besøgende spørger især ind til hemmelige steder samt gode mad- og is-steder.

– Det gør det ekstra nemt og brugbart at videreformidle besøgssteder med Fjordlandets guidebog med kort i. Sådan én får de gerne med videre.

Fjordlandet

Share.

About Author

Avatar photo