Toyota og Norlys indgår partnerskab om ladeløsninger til biler

Toyota og Norlys indgår partnerskab om ladeløsninger til biler
Foto: Norlys

Det skal være let og gennemskueligt at sikre sig en stabil og sikker ladeløsning, når man køber en elbil eller plug-in Hybridbil hos Toyota

BILEN: Derfor har den japanske mobilitetsgigant netop indgået partnerskab med Danmarks største energi- og telekoncern, Norlys, om levering af ladeløsninger i forbindelse med køb af bil.

Det er første gang, at Norlys indgår direkte partnerskab med en bilimportør.

Det har helt naturligt stor betydning for købere af elbiler og plug-in Hybridbiler, hvordan de kan få opladet deres bil.

Markedet kan til tider være svært både at overskue og ikke mindst at gennemskue.

Det ønsker Toyota i Danmark nu at gøre op med og indgår derfor partnerskab med Norlys om opladning til biler.

En komplet løsning

Det nye partnerskab betyder, at man som Toyota-kunde fremover vil få tilbudt en let og gennemskuelig komplet løsning til opladning uden binding, når man køber en elbil eller plug-in Hybridbil hos Toyota i Danmark.

Grundpakken består af en væghængt ladeboks monteret på bopælen med 11 kW opladning og mulighed for opgradering til 22 kW opladning.

Prioriteret adgang

Udover installationen følger også et abonnement med, hvor man som Toyota-bilejer blandt andet har prioriteret adgang til kundeservicen hos Norlys, såfremt man har spørgsmål eller behov for hurtig hjælp til sit opladningsprodukt.

Norlys ekspanderer voldsomt inden for løsninger til opladning af biler og er i fuld gang med at udvide sit offentlige netværk af både lynladestationer og almindelige ladepunkter over hele landet.

I august offentliggjorde Norlys som eksempel et storstilet samarbejde med restaurantkæden McDonald’s om opsætning af lynladestationer ved flere end 75 af McDonald’s restauranter over hele Danmark.

For Norlys er partnerskabet med Toyota i Danmark det første af sin slags med en bilimportør, og koncernen ser frem til det nye samarbejde.

Andre artikler fra denne uge