Top Gun 2

Top Gun 2

SKIBBY: Skibby Kino viser film søndag til torsdag gennem juli.

Man kan blandt andet se Tom Cruise i ”Top Gun 2: Maverick” den 13., 17., 18, og 19. juli og så igen den 27. og 28. juli.

Der er gået 30 år, og Pete ”Maverick” Mitchell (Tom Cruise) befinder sig præcis, hvor han hører til: Han presser sig til sin yderste grænse som vovemodig testpilot og undgår de forfremmelser, der ville betyde, at han skal blive på jorden.

Men da han ender som instruktør for en gruppe unge Top Gun-piloter til en mission, hvis lige ingen levende pilot nogensinde har oplevet, står han ansigt til ansigt med løjtnant Bradley Bradshaw med øgenavnet ”Rooster”. Han er søn af Mavericks gamle ven radarsporings-officer løjtnant Nick Bradshaw, bedre kendt som ”Goose”.

Stillet over for en usikker fremtid og konfronteret med fortidens spøgelser bliver Maverick tvunget til at se sin egen dybeste frygt i øjnene, hvilket kulminerer i en mission, som kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at udføre den…

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »