Toghøj og Bøje

Toghøj og Bøje

SKULDELEV: Den 12. maj har Skuldelev-Selsø Multikulturforening igen koncert på tapetet. Denne gang med Mads Toghøj & Søren Bøje

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen og er barnebarn af visesangeren Fisker Thomas.

Han har udgivet fem albums, hvoraf et er indspillet i Nashville med blandt andet nogle af Elvis Presleys gamle garvede musikere og korsangere. I starten spillede Mads Toghøj mest cover sange i rock´n´roll, blues og countrystilen. Men som årene er gået, og han selv har fået skrevet flere sange og udgivet flere plader, er stilen blevet lidt mere vise, roots og country-agtigt. Og selv om hans musik ikke kan betegnes som dansktop musik, er det alligevel lykkedes ham at få en del hits på dansktoppen, blandt andet sangene: Lysets land, Slip hestene løs og senest Lilla Lupin.

Søren Bøje spiller den akustiske lead guitar og synger kor i duoen.

Han er en utrolig dygtig guitarist og har spillet med blandt andet Michael Falck, Rock Nalle, Peter Belli, Tamra Rosanes, og nu også Mads Toghøj.

De har begge en stor forkærlighed for rock, blues, folk og country musikken- særligt fra 50´erne, 60`erne og 70`erne og mon ikke de finder en sang eller to fra den skuffe også i løbet af koncerten.

Koncerten kan høres i gymnastiksalen på Skuldelev Skole fra klokken 19.30.

Dørene åbnes klokken 18, hvor man kan spise medbragt mad på medbragt service.

Drikkevarer købes i baren.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »