Stor besparelse på Kia Niro EV Inspire

Stor besparelse på Kia Niro EV Inspire
Kias populære Niro EV kan blandt andet opleves hos Knud Nielsen a/s i Frederikssund en ny modelvariant; Inspire.

FREDERIKSSUND: Kias populære Niro EV kan opleves hos de danske Kia forhandlere i en ny modelvariant, Inspire, hvor man lige nu sparer op til 50.000 koner.

Den nye modelvariant er udstyret med en lang række innovative design- og komfortfeatures, der bringer bilen helt i front, når det gælder elektrificeret mobilitet i det kompakte CUV-segment.

Kia Niro er modellen, der banede vejen for elektrificerede Kia biler, og er medvirkende til, at Kia er blandt top-3 over de mest elektrificerede bilmærker i Danmark.

Kunder, der vælger den helt nye Niro EV, kan se frem til en elektrisk rækkevidde på op til 460 km.

Med en ydelse på 204 hk (150 kW) og et drejningsmoment på 255 Nm kommer førerne nemt og komfortabelt frem under alle forhold. Opladningen af Niro EV er også både hurtig og nem enten via AC-ladning hjemme eller DC-ladning på det offentlige ladenetværk.

Niro EV kan rumme 475 liter i bagagerummet.

Og hvis det ikke er nok, byder den på en anhængervægt på 300 kg uden bremser og 750 kg med bremser.

Når man er på farten i sin Niro EV, kan man nyde godt af bilens Vehicle-to-Device-funktion (V2D).

Det betyder, at batteriet kan fungere som en mobil 3 kW-strømforsyning til elektroniske devices og udstyr som for eksempel elcykler eller campingudstyr.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »