Privatleasing af elbilen Mazda MX-30

0

MOTOR: Det er tidligere blevet offentliggjort, at priserne starter ved 240.000 kroner, når Mazda introducerer sin nye elbil, Mazda MX-30, på det danske marked i til september.

Foretrækker man at privatlease sin MX-30 i stedet for at købe den, bliver det også en mulighed. Mazda er nemlig klar med priserne på privatleasing, der inkluderer et særligt attraktivt introduktionstilbud.

Hele modelprogrammet bliver tilgængeligt for privatleasing, men i starten vil interessen naturligt samle sig om den særligt veludstyrede First Editionudgave af MX-30, der året ud – eller så længe lager haves – kan privatleases til samme pris som basismodellen MX-30 Sky.

Vælger man MX-30 First Edition i introduktionsperioden, er prisen derfor 3.195 kroner om måneden med en førstegangsydelse på 15.000 kroner. 

Til den pris kan man køre 10.000 km om året i sin MX-30 i tre år.

Mazdas privatleasingprogram er opbygget fleksibelt, så man efter behov kan vælge en lavere førstegangsydelse og/eller flere årlige km. 

Eksempelvis kan man for kun 100 kroner mere om måneden køre 15.000 km om året, og for yderligere 200 kroner om måneden kan man køre 20.000 km om året.

Mazda MX-30 vil fra introduktionen også kunne leases af virksomheder som firmabil. Priserne forventes at foreligge om kort tid.

Om Mazda MX-30
Mazda MX-30 er en unikt designet elbil fra Mazda, der er baseret på platformsarkitekturen fra Mazda CX-30. Derfor kan den også størrelsesmæssigt sammenlignes med denne. 

MX-30 har en elmotor med 143 hk og et batteri p å 35,5 kWh, der giver en rækkevidde på 200 km efter WLTP-normen.

Mazda har valgt dette batteri ud fra den betragtning, at det er mindre miljøbelastende at producere end et større batteri, og at det opfylder mange menneskers daglige transportbehov. Samtidig er det lettere – til gavn for bilens køreegenskaber.

Deltag i debatten
Share.

About Author