Poesi, fede folietryk og afrikanske trommer

0

Der er sommerferiesjov for børn og unge på Frederikssund Bibliotekerne.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Kom og lær om performance poesi, spoken-word og poetry slam, når forfatteren og digteren Claus Ankersen viser, hvordan man gør. 

Claus Ankersen har skrevet femten bøger og optrådt med sine digte i mere end tyve lande verden over. Han viser, hvordan man gør, og giver gode tips og øvelser til at indfange ordet og øjeblikket på scene og i skrift. 

Det er for unge fra 14 år og foregår onsdag den 22. juli klokken 14 til 16 på Frederikssund Bibliotek og torsdag den 23. juli klokken 14 til  16 på Jægerspris Bibliotek.

På Slangerup Bibliotek  kan man den 20. juli – fra klokken 10 til 12 samt klokkden 13 til 15 – lave sit eget design og trykke den på en t-shirt eller mulepose. Det er for børn fra syv år.  

Er man mellem 8 og 12 år kan man onsdag den 29. juli opleve et univers af rytme, livsglæde og fællesskab sammen med trommemester Sylvester Abgedoglo. Han trommer og fortæller historier og alle børn er inviteret til at tromme med.

Sylvester trommer på Skibby Bibliotek klokken 11 til 12 og på Frederikssund Bibliotek klokken 14 til 15.

Husk tilmelding til arrangementer via hjemmesiden eller på det lokale bibliotek.

Kig ind på hjemmesiden www.bibliotekerne.frederikssund.dk  eller www.frederikssummer.dk og se alle tilbud til en sommerferie med masser af gratis oplevelser. 

Sylvester Abgedoglo
Deltag i debatten
Share.

About Author