På bustur i Frederikssund Kommune

På bustur i Frederikssund Kommune

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Der var solskin og højt humør, da cirka 80 nye borgere i Frederikssund Kommune var på bustur med borgmesteren rundt til kommunens smukke områder og interessante steder.
Der var god stemning allerede ved rådhuset i i Frederikssund, hvor tilflytterne stod på bussen. Her blev de budt velkommen af borgmester John Schmidt Andersen (V), der fungerede som turguide på vej rundt i kommunen.
Nogle af de nye borgere, der havde takket ja til tilbuddet, var Rikke og Kenneth Mønsted Thomsen. Sammen med deres tre børn er de flyttet til Frederikssund fra København i februar. Parret var enige om, at det er en god idé med en bustur for nye borgere.
– Det er en inspirerende tur. Vi har allerede snakket om, hvor meget natur her faktisk er. Vi var meget nysgerrige på at finde de gode skove og det lækre ishus og den slags. Og så er vi overraskede over, hvor stor kommunen egentlig er, fortalte Rikke Mønsted Thomsen, da bussen holdt kaffepause på Kulhuse Havn.
På turen kom de 80 borgere blandt andet gennem Slangerup, forbi Vinge, byggeriet af den nye bro, byggeriet af Svømmehallen, Willumsens Museum, Færgegården, gennem Jægerspris forbi Rejsestalden og slottet og videre til Kulhuse Havn, hvor der var en pause med kaffe, kage og smuk udsigt.
Derefter gik turen tilbage gennem Jægerspris, videre gennem Lyngerup, Dalby, Svanholm og til Skibby. Derfra forbi Selsø Slot, Skuldelev Ås, Skuldelev, Gerlev og tilbage til rådhuset i Frederikssund.
To gange om året tilbyder Frederikssund Kommune nytilflyttere at komme med på en bustur rundt i kommunen.
Det var fjerde gang, at nye borgere kunne komme på rundvisning med borgmesteren,

Andre artikler fra denne uge