Nyd sommeren i Fjordlandet

Nyd sommeren i Fjordlandet
Kanoerne på Gershøj Strand står ganske gratis til rådighed for turister. Foto: Tomas Skov

HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder for børnefamilien, sommerens udendørsoplevelser og skønne lokale smagsoplevelser.

VisitFjordlandets direktør, Thomas Kær Mahler fortæller: – I Fjordlandet har vi det hele – den smukkeste natur, fantastiske historiske fortællinger, det urbane byliv, skønne overnatningssteder, og ikke mindst vores mange unikke gårdbutikker og restauranter.

I Roskilde, Lejre og Frederikssund kan man opleve hele paletten. Danmark er et at mine favoritsteder at holde sommerferie, og jeg glæder mig til igen i år at komme rundt og besøge de mange dejlige steder, vi har her i Fjordlandet.

Sommeroplevelser
I Frederikssund Kommune kan man blandt andet opleve at gå på opdagelse i fjorden med Frederikssund Museum, Færgegården med hele familien eller se på fantastiske farver på Willumsens Museum og tage en kunstkuffert med rundt på opdagelse. Man kan også tage på udflugt i kringelkrogene på Selsø Slot eller tilbringe en sommerdag i selskab med Grevinde Danner på Jægerspris Slot. Man skal heller ikke snyde sig selv for at træde ind i vikingernes verden på Vikingebopladsen og se vikingetiden komme til live i Frederikssund Vikingespil.

Smag også på de lækreste, lokale, økologiske råvarer og fyld madkurven, når Fjordlandets spisesteder inviterer indenfor, og producenterne åbner gårdbutikkerne.

Find alle oplevelserne på www.visitfjordlandet.dk

Her kan man også finde inspiration til spændende oplevelser i Roskilde og Lejre.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »