Ny procesplan for Kultur- og Havnebad

Ny procesplan for Kultur- og Havnebad

FREDERIKSSUND: Hovedentreprisen for det nye Kultur- og Havnebad har været i udbud hos udvalgte entreprenører. Der er ikke kommet nogle brugbare bud, og derfor er licitationen annulleret. 

Byrådet skal nu tage stilling til, om der skal nu laves en ny procesplan for Kultur- og Havnebadet.

Projektet har været udbudt i en hovedentreprise. Da der ikke er kommet nogle bud, der opfyldte de opstillede krav, bliver licitationen annulleret. 

Derfor har totalrådgiveren, Christensen og Co., anbefalet,  at der gennemføres en ny markedsdialog med henblik på at lave et nyt udbud.

– At vi er nødt til at annullere licitationen er både drøn ærgerligt og rigtig træls. Kultur- og Havnebadet er udtænkt af stærke frivillige kræfter fra Frederikssund Ny Initiativråd, som har arbejdet utrætteligt for, at det her projekt skal blive til noget. Og som tillige har formået at skaffe støtte fra både A.P. Møller Fonden og fra Friluftsrådet, fortæller iger Jesper Wittenburg, formand for Fritids- og Kulturudvalget. 

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »