Mindre forsinkelse på Kulhusecykelstien

0

KULHUSE: Arbejdet med Kulhusecykelstien er i fuld gang og indtil videre er den første kilometer asfalteret. 

Men det er ikke gået helt uden udfordringer, og derfor vil cykelstien blive en smule forsinket og forventes færdig i slutningen af januar 2022.

Cykelstien bliver anlagt som en dobbeltrettet cykelsti mellem Jægerspris og Kulhuse. Arbejdet begyndte i juni i år og første etape var beregnet færdig kort før jul. 

Det kan dog ikke lade sig gøre, da det har taget længere tid end forventet at få en aftale med forsvaret, som har en del af det areal, cykelstien skal etableres på.

Der er indgået en frivillig aftale med Frederik 7.s stiftelse om frivillig overdragelse af jordarealer til Frederikssund Kommune, således at cykelstien kunne etableres. Samme aftale skulle indgås med Forsvaret, men har altså taget lidt længere tid. Derudover har Forsvaret forskellige kabler og rør i jorden, som har forudsat særlige forholdsregler og i nogle tilfælde også flytning af kablerne.

Aftalen er dog på plads nu,  og arbejdet fortsætter. Anden etape går i gang i 2022 og hvis vejrguderne tillader det og ikke sender for meget frost, forventes den færdig i midten af 2022.

Share.

About Author