Markisesæsonen starter snart

Markisesæsonen starter snart

FREDERIKSSUND: Hos Botex i Ny Østergade i Frederikssund har ejer Kenneth Holm og hans søn travlt med at montere markiser hos kunderne.

Forud for selve monteringen har gardinbussen som regel været forbi, så firmaets markisespecialister har afstemt ønsker og behov med kunden, foretaget en gratis opmåling og vurderet den facade, som markisen skal sættes op på.

Der er nemlig nogle regler og tekniske aspekter, som skal være på plads, inden processen sættes i gang.

– Fordelen ved terrassemarkiser er muligheden for at danne en konstant skygge og undgå at skulle flytte og dreje på eksempelvis parasoller. Man kan også sidde i ly under markisen, når duggen falder på sommeraftenerne.

– Og er markisen placeret over et vindue, hjælper den med at skærme for direkte sol. Det betyder blandt andet, at man kan spare på energiregningen, forklarer Kenneth Holm.

Et sundt indeklima

Vil man gerne have et godt indeklima i sin bolig, kan det være en god idé at holde en jævn og passende temperatur i hele boligen, fortæller Kenneth Holm.

– Med de rigtige gardiner kan man sikre sig imod overophedning og sørge for, at der er en behagelig og jævn temperatur i alle rum. Man kan endda styre temperaturen og lysindfaldet, selv når man ikke er hjemme – eksempelvis via sin smartphone.

– Duette®-gardiner er en af de mest populære gardintyper. Gardinets design gør, at det afhjælper mange af de problemstillinger i hjemmet, som vi ofte går og døjer med. Såsom dårligt indeklima og akustik samt træk ved vinduer.

– Samtidig er Duette® en fleksibel og smuk gardinløsning, som fås i mange farver, mønstre samt med diverse ekstra funktioner og betjeningsmuligheder, fortæller Kenneth Holm.

Et Duette®-gardin er en videreudvikling af plisségardinet. Gardinet består af dobbeltvæv, som skaber en celle med luft imellem for- og bagside.

– Luftlaget gør, at Duette® har en yderst effektiv isoleringsevne – både når det kommer til akustik og kulde-/varme-isolering.

– Man vælger selv, om man vil se mulighederne inden for markiser og gardiner her i butikken, eller om vi skal komme hjem på privatadressen med gardinbussen.

– Vi måler op, leverer og monterer til fast aftalt pris – og kører først igen, når kunden er tilfreds, lover Kenneth Holm.

Andre artikler fra denne uge