Madglade frivillige søges til Madskoler

0

Interessen for at komme på Madskole er stor blandt børn og forældre i Nordsjælland. Arrangørerne står klar med koncept og materialer, men mangler frivillige hænder.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Masser af madglade børn håber på at få en plads på en af sommerens Madskoler og særligt i Allerød, Furesø, Hillerød, Frederikssund, Fredensborg, Hørsholm, Gribskov, Odsherred, Holbæk, Halsnæs, Jyderup og Hornsherred opleves der stor efterspørgsel. 

4H, som – i et ikke kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000 – er ansvarlig for Madskoler søger derfor med lys og lygte efter mad-
interesserede frivillige fra ovenstående byer og omegn, som har lyst og mod på at få en uforglemmelig uge med børn og mad. 

På landsplan brugte cirka 500 frivillige voksne sidste år en uge af deres sommerferie på at lære madglade børn om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. 

Kravet for at blive frivillige er, ifølge arrangørerne, først og fremmest, at man har lysten og interessen.

Kort om Madskoler
Madskoler har til formål at give børn og unge viden om mad, måltider og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde samt at give børnene værktøjer til at gøre varieret kost og sund livsstil til et naturligt valg. 

Hele ugen præsenteres børnene for nye råvarer, både i køkkenet og på ekskursioner. 

På alle Madskoler er madlavning, motion, familiearrangement og udflugt faste elementer. 

En Madskole varer fem dage og afvikles i forbindelse med børnenes skoleferie.

Mere information på www.madskoler.dk

Deltag i debatten
Share.

About Author