Lejre Kommune får ny borgerrådgiver

Lejre Kommune får ny borgerrådgiver

Morten Viemose Tengberg er ny borgerrådgiver i Lejre Kommune og har første arbejdsdag 1. marts.

LEJRE KOMMUNE: Borgerne i Lejre Kommune har snart igen en neutral og uafhængig person på rådhuset, som de kan søge rådgivning og vejledning hos.

Kommunalbestyrelsen har netop godkendt, at Morten Viemose Tengberg bliver ansat i stillingen som borgerrådgiver i Lejre Kommune pr. 1. marts.

– Vi har efter en grundig proces fundet den helt rette medarbejder til det vigtige job som borgerrådgiver. Morten er uddannet jurist og kommer med god erfaring fra statsadministrationen, hvor han har vist den høje faglighed og store robusthed, der skal til i jobbet som borgerrådgiver. Jeg glæder mig meget til at byde Morten velkommen i Lejre Kommune, fortæller borgmester Tina Mandrup.

Som borgerrådgiver bliver Morten Viemose Tengberg et slags bindeled mellem borgere og kommune. Han skal hjælpe med at styrke og forbedre kommunens sagsbehandling og betjening af borgerne og samtidig vejlede og mægle i konkrete sager.Desuden kommer Morten Viemose Tengberg som borgerrådgiver også til at varetage Lejre Kommunes whistleblowerordning. 

Morten Viemose Tengberg efterfølger Lene Munch Vilstrup, der 1. oktober overtog borgerrådgiverfunktionen i Holbæk Kommune.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »