Lang festuge for 50-årig jubilar

Lang festuge for 50-årig jubilar
Frederikssund Golfklub. råder over en 18 hullers bane, en ni hullers intermediate bane, buggyudlejning, pro shop, samt gode træningsfaciliter der byder på stor drivingrange, pitch- og chippingområde samt to puttingreens. Foto: Frederikssund Golfklub.

Frederikssund Golfklub markerer rundt jubilæum med 12 dages festprogram.

Af journalist Tomas Skov

JÆGERSPRIS: Tirsdag 18. juni kl. 13:30 vil en gruppe faldskærmsudspringere fra Nordsjællands Faldskærmsklub dale ned fra himlen over det omkring 50 hektar store område nær Jægerspris, der udgør Frederikssund Golfklub. Med sig har faldskærmsudspringerne Dannebrog, et jubilæumsflag og de golfbolde, der skal bruges, når den røde snor klippes til det nye hul 17, der er hævet på en halvanden meter høj bakke nær klubhuset.

Herfra vil blandt andre en tidligere Danmarksmester fra Frederikssund Golfklub svinge køllen og sende golfboldene i lange kurver ned over det skrånende område, der på denne del af banen er begunstiget med en betagende udsigt over fjorden. Herefter spilles en lille opvisningsmatch, inden der er reception for venner og samarbejdspartnere fra kl. 15:30.

Store præmier
Jubilæumsprogrammet starter imidlertid allerede med en turnering fredag 14. juni, og det fortsætter helt frem til tirsdag 25. juni, hvor den lange festuge, der reelt strækker sig over 12 dage, afsluttes med åben herredag. Undervejs vil der i løbet af dagene afvikles både Danmarksturnering, juniorarrangement, rødvinsturnering, damedag, erhvervsdag, forkælelsesturnering og, naturligvis, jubilæumsturnering.

Det sædvanlige greenfee er annulleret under hele jubilæet, og sponsorlisten inkluderer blandt andre Africa Tours, der donerer præmier på 5.000 kroner, samt Skousen og Carlo Christiansen, der hver stiller hole in one-præmier på 30.000 kroner på højkant til golfspillere, der har en ualmindeligt god dag.

Musik til festen
Under hele den lange fejring vil et stort telt med plads til 120 siddende gæster være slået op på terrassen foran klubhuset, og her vil der være levende musik med blandt andre Stefan Rasmussen og verdens mindste bigband, Rock Revival samt forskellige hyggepianister.

Frederikssund Golfklub har godt 1.000 medlemmer, hvoraf omkring hundrede indgår som frivillige for at få den lange festuge til at blive til virkelighed. Se mere om det omfattende jubilæumsprogram på fgkgolf.dk

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »