Kulturhus Rejsestalden er genåbnet

0

JÆGERSPRIS: Når Rejsestalden tager imod gæster hen over sommeren, bliver det på lidt anderledes præmisser end sædvanligt. Men Rejsestaldens medarbejdere ser meget frem til at tage godt imod besøgende igen.

Besøgende kan hele sommeren hente brochurer, købe en kop kaffe, låne toilettet og se en kunstudstilling med grafiske værker.

Og udenfor findes de samme fine sommermuligheder som altid: Slå dig ned på gårdspladsen eller i Slotshaven, besøg Jægerspris Slot eller Café Danner, spis en is, gå en tur i skoven eller tag en dejlig badetur ved Vestre Strand. 

Er man medlem af en forening eller borger i Frederikssund Kommune, kan man igen booke Vognporten, som er et lokale i Rejsestalden. 

På grund af de særlige omstændigheder omkring Covid-19 gælder andre regler end sædvanligt. 

Vognporten kan kun bookes udenfor Rejsestaldens åbningstid. Der er plads til maksimalt 10 personer, og afstandskravet på en meter gælder. Normalt er der adgang til Rejsestaldens køkken, hvor det er muligt at brygge te og kaffe og låne service til møder, men indtil videre er køkkenet lukket, så lånere skal selv medbringe det.

Deltag i debatten
Share.

About Author