Kreativ udstilling i Venslev

Kreativ udstilling i Venslev
Over den strikkede kjole hænger et kniplet, meget elegant sjal. Det meste i udstillingen er prissat og er til salg.

VENSLEV: Kulturhuset i Venslev og Andelsbutikken Høkeren lægger rum til mange lokale aktiviteter og har siden pinsen 2022 også arrangeret udstillinger med lokale kunstnere.

Som noget helt nyt, er der aktuelt en imponerende og alsidig udstilling af håndarbejde kun med genstande udført af lokale “kunstnere”.

En af de faste aktiviteter i kulturhuset er strikkeklubben, der siden oktober 2017 har været samlet hver anden onsdag og nu for første gang udstiller nogle af de kreative resultater af vinterens arbejde.

Klubbens leder Birgitte Medum fortæller, at udstillingen viser det engagement og den udvikling, der opstår ved at mødes og være kreativ sammen.

Henriette hækler figurer, Mie og Kirsten viser strikkede sjaler og bluser på udstillingen, Anitta kjoler og kniplerier og der er mange andre, der leverer lækre ting, som man kan se ved besøg

Det meste er prissat, så man både kan gå på udstilling og lade sig inspirere til at købe lokalt fremstillet beklædning.

Sidste nyt er strikkebanko, afholdt søndag den 26. februar.

Udstillingen, som har masse af cafe borde, hvor man kan nyde en sandwich eller kaffe med kage, indbyder til fælles udflugt for håndarbejdsinteresserede.

Der er åbent i Høkerens åbningstid til og med 12.marts.

Få udstillinger i Danmark har åbent alle ugens dage, men det er der i Venslev.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »