Kørte i stjålen bil til skole

Kørte i stjålen bil til skole

KIRKE HYLLINGE: I sidste uge fik Midt- og Vestsjællands Politi fra morgenstunden en henvendelse fra en opmærksom mand om, at han kørte bag en personbil, som var blevet stjålet fra en bekendt.

Bilen blev parkeret og efterladt ved en skole på Præstemarksvej, hvorefter et par unge løb derfra.

Politiet kunne ved anmeldelsen konstatere ud fra bilens nummerplade, at der var tale om en stjålet personbil, så politiet kørte til området for at undersøge sagen nærmere i et forsøg på at få identificeret de unge, der var løbet fra bilen.

Bilejeren blev underrettet om, at bilen kunne afhentes på findestedet, efter at bilen var blevet stjålet fra Rosen i Holbæk i fredags.

Bilnøglen var blevet stjålet fra en jakkelomme på en adresse på Rosen, hvorefter personbilen efterfølgende var blevet stjålet.

Politiet fik identificeret føreren som en ung mand på 16 år fra Kirke-Hyllinge, der blev anholdt, da han var færdig med en eksamen på skolen.

Den 16-årige blev ud over biltyveriet også sigtet for kørsel uden førerret og for narkokørsel i bilen, hvorfor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om cannabis), inden han blev afhørt på politistationen i Roskilde.

De sociale myndigheder var til stede ved afhøringen, og den 16-åriges værger blev efterfølgende underrettet om sagerne mod ham.

Han blev løsladt efter afhøringen, og politiet arbejder nu videre med sagen i et forsøg på at identificere andre, der har været med i den stjålne bil.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »