Kirke Hyllinge Skole får ny skoleleder

Kirke Hyllinge Skole får ny skoleleder
Jakob Sjørslev.

1. august starter Jakob Sjørslev som ny skoleleder for Kirke Hyllinge Skole

KIRKE HYLLINGE: Til august er det ikke kun skolebørnene, der spændte møder op til et nyt skoleår.

Også for Jakob Sjørslev bliver 1. august starten på et nyt kapitel i Lejre kommune, da han overtager posten som skoleleder på Kr. Hyllinge Skole fra Annemette Rosén.

Jakob Sjørslev kommer fra en stilling som pædagogisk leder i Holbæk Kommune, hvor han har været leder både ved Jyderup skole og senest på Nr. Jernløse skole.

At det lige blev Kr. Hyllinge, er der en særlig grund til:

– Jeg er rundet af landsbyerne og de stærke lokalsamfund. Og jeg har gode erfaringer med at sætte treenigheden mellem foreninger, lokalsamfund og skole i samspil. Skolen skal være vigtig i lokalsamfundet og åben mod omverdenen. Det vil jeg arbejde for, fortæller Jakob Sjørslev.

Han bor i Holbæk og er 54 år. Han blev læreruddannet i 2008 og har siden arbejdet som lærer og leder i folkeskolen.

Før dette arbejdede Jakob Sjørslev i det private erhvervsliv med revision og andre finansielle opgaver. Læreruddannelsen er suppleret af diplomuddannelse i ledelse.

Desuden er Jakob Sjørslev godt på vej med en masteruddannelse i Pædagogisk Ledelse og Læreprocesser. Han er et aktivt foreningsmenneske og har gennem mange år været fodboldtræner på både elite- og breddeniveau og har en UEFA A trænerlicens.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »