– Jeg ønsker mig en motorvej i julegave

0

Af Hans Andersen (V)
MF og medlem af Byrådet 

Overalt i Danmark udveksler børn og voksne juleønsker i denne tid. Herhjemme er diverse legetøjskataloger også for længst landet i postkassen og gennemgået systematisk med cirkler og krydser. 

Foruden traditionelle ønsker har jeg som folketingsmedlem også politiske ønsker denne jul. Øverst står uden tvivl motorvejen helt til Frederikssund. 

Den behøver absolut ikke have så lange udsigter, som Socialdemokratiet står på mål for.

I infrastrukturaftalen fra 2019 aftalte VLAK-regeringen og DF, at færdiggørelsen af motorvejen skulle igangsættes allerede i 2022 – altså næste år. 

Regeringsfarven skiftede som bekendt, og det har desværre fået store konsekvenser for nordsjællændere i Frederikssund og omegn.

S vil nemlig først igangsætte motorvejen i 2026, hvilket er alt for sent. Alle os, der bor i Frederikssund Kommune, kan ikke vente helt til 2032, før motorvejen er færdigbygget

Venstre vil have igangsat byggeriet af motorvejen helt til Frederikssund nu. I vores finanslovforslag for 2022, som vi præsenterede for et par uger siden, har vi derfor afsat penge til fremrykning af 3. etape af Frederikssundmotorvejen.

Jeg glæder mig over, at Venstre nu igen kan levere på en motorvej helt til Frederikssund i vores finanslovsforslag for 2022. Det skylder vi alle borgere i kommunen.

Infrastrukturprojekter er vigtige, men også dyre. Jeg kæmper hver dag for, at den sidste etape kan blive igangsat tidligere, end regeringen ønsker. 

Motorvejen er et af mest gennemarbejdede projekter, hvor alt er klar til første spadestik. 

Det var S også klar til at tage før valget. Tonen fik hurtigt en anden lyd, og i Aftale om Infrastrukturplan 2035 løb de fra valgløftet. 

Min vilje og kamp for motorvejen fortsætter, og indtil at vi har motorvejen helt til Frederikssund, så står den øverst på min (politiske) ønskeliste igen denne jul.

Share.

About Author