Ingen mini-SFO og mini-klub i år

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: På grund af situationen med coronavirus har Uddannelsesudvalget og Opvækstudvalget besluttet, at mini-SFO og mini-klub suspenderes i år. I stedet skal børnene blive i deres nuværende institutioner indtil efter sommerferien.

Skoler, SFO’er og dagtilbud er i øjeblikket præget af hele coronasituationen, og hverdagen er noget anderledes, end den var inden, virussen kom til Danmark. 

Det betyder blandt andet, at der er meget stort fokus på håndhygiejne, at børnene ikke må være for mange sammen og at der skal gøres mere rent end tidligere.

– Vi var enige om, at det ikke var muligt at skabe den nødvendige tryghed for de berørte børn og deres forældre. Samtidig er det ikke muligt at skabe et indhold på de nuværende forudsætninger, som kan give børnene den ballast, som tilbuddet skulle give, skriver udvalgsformændene for Opvækstudvalget, Maria Katarina Nielsen og Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard, i en pressemeddelelse.

De børn, der skulle være startet i enten mini-SFO eller mini-klub, skal i stedet blive i deres nuværende institution. De vil overgå til SFO og klub efter sommerferien den 10. august, hvor de yngste også vil begynde i 0. klasse.

Skolebestyrelserne skal nu se på, hvordan de vil lave opstart af 0. klasse på de forskellige skoler, når nu eleverne får en anden opstart end normalt.

Deltag i debatten
Share.

About Author