Infosmøde om bredbåndspuljen

Infosmøde om bredbåndspuljen

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Bredbåndspuljen er en statslig pulje, som giver støtte til udvikling af bedre bredbånd i Danmark. Puljen kan søges af sammenslutninger af husstande, hvor bredbåndsdækningen er ringere end 10/2 Mbit/sek (download/upload). I 2019 er der 100 millioner kroner i puljen. Puljen åbner for ansøgninger den 30. april. Samme dag offentliggør Energistyrelsen en liste over samtlige ansøgningsberettigede adresser i Danmark.

Møder i hele landet
Hvis man er interesserede i at høre mere om, hvordan man søger bredbåndspuljen, så bliver der holdt en række informationsmøder over hele landet i begyndelsen af maj. 

I Nordsjælland holdes der informationsmøde tirsdag den 7. maj klokken 15 til 17, på Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød

Tilmeldingsfristen er den 2. maj. Man tilmelder sig ved at sende en mail til tele@ens.dk med oplysninger om hvem, der skal tilmeldes.

Man kan læse mere om bredbåndspuljen og om, hvad det kræver at søge puljen, på Energistyrelsens hjemmeside.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »