Hvor er den gode historie……?

Hvor er den gode historie……?

Af Charlotte Drue Aagaard
Medlem af Byrådet for V
 

De fleste læserbreve i lokalaviserne er negativt ladede. De fleste borgere,  der kommer i byrådssalen i spørgetiden, har kritiske spørgsmål. De fleste mails, jeg modtager i min indbakke, er om dårlige oplevelser og et råb om hjælp. 

Hvis jeg ikke vidste andet, så ville jeg tro, at alting stod virkelig skidt til i vores kommune.

Men – Vi er netop ikke gode til, i vores kommune, at fortælle den gode historie. Der er masser at tage af. Vi er ikke gode til det som borgere. Vi er heller ikke gode til det som politikere………..og vores lokale pressekorps mangler ofte også, at skrive den positive historie, at vinkle overskriften – og tage de positive briller på. 

Når jeg om morgenen triller afsted mod Frederikssund – i bilkøen på Hornsherred mod den gamle bro. oplever jeg lokale borgere, der er gode til at give plads til hinanden og byde velkommen. 

Når en eventuel kommende borger på facebook spørger, hvorhenne i kommunen de skal købe hus. Så oplever jeg i den grad mange positive borgere, der ”praler” med hver deres lokalområde. 

Når jeg på min lille facebookside ”Frederikssund – VORES kommune” skriver opslag og ber om hjælp. Så oplever jeg et fantastisk unikt sammenhold og en meget stor positiv dynamik.

……….og det gør mig så utrolig stolt. For vi kan faktisk godt. Kig omkring dig, hvor du bor. Sug det til dig. Mærk det i luften. Vi bor i en fantastisk kommune. Med skov og strand. Med erhverv og liv. Med udvikling og drømme. Med kultur og natur. Med utrolig mange lokale ildsjæle som i den grad brænder for dig og mig. 

Lad os favne det – og mærke efter. 

Lad herefter sommerens ro falde over dig – så du er klar igen til august.

Med ønsket om en fantastisk sommer – og nogle nye gode historier i din bagage.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »