Grøn langbordsmiddag på Willumsens Museum

Grøn langbordsmiddag på Willumsens Museum
Foto: Columbus Leth

Onsdag den 28. september kan man opleve kok og madskribent Carsten Kyster trylle med otte grønne retter fra Fjordlandet.

FJORDLANDET: Nu har man muligheden for at opleve Willumsens Museum med kulinariske øjne, når de åbner dørene til langbordsmiddag den 28. september.

Det er kok, opskriftudvikler og madskribent, Carsten Kyster der i samarbejde med Willumsens Museum og VisitFjordlandet inviterer til den første af efterårets langbordsmiddage i museets lyse Café Ferdinand.

Lokal mad

af høj kvalitet

Carsten Kyster har kokkereret i både London, Sydney og København, og har arbejdet sammen med navne som Peter Gordon og Jamie Oliver.

Til middagen på Willumsens Museum vil han udvikle helt nye, grønne opskrifter med solid base i lokale råvarer fra Fjordlandets mange lokale producenter og fremtrylle en otte retters sensommermenu fra grøntsager og fermenterede lækkerier.

Thea Flint Rydahl, kommunikationsmedarbejder på Willumsens Museum, fortæller:

– Vi glæder os til samarbejdet. Der sker næsten altid noget magisk, når kreativitet og kunstneriske udfoldelser får lov at krydsbefrugte hinanden, som det er tilfældet her.

Det er blevet en virkelig dejlig menu, Carsten Kyster har sammensat. Den henvender sig både til børn og voksne, og alle er velkomne, uanset om man ønsker at besøge udstillingerne eller ej.

Arrangementet er en del af projektet Danske Maddestinationer støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Fjordlandet

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »