Frokostordning i dagtilbud

Frokostordning i dagtilbud

FREDERIKSSUND KOMMUNE: 15. november 2023 blev det lovpligtige EU-udbud om frokostordning i Frederikssund Kommunes dagtilbud afgjort ved et valg af den eksterne leverandør Fru Hansens Kælder.

I alt ni børnehuse skal have frokostordning i 2024.

Herefter blev der igangsat en gennemgang af alle køkkener i samarbejde med Fru Hansens Kælder med henblik på at identificere behovet for istandsættelse af børnehusenes køkkener.

Frokostordningen fra Fru Hansens Kælder kan karakteriseres som værende delvis egenproduktion, og børnehusene har derfor behov for, at der istandsættes køkkener til formålet.

Nye hårde hvidevarer

Gennemgangen af børnehusenes eksisterende køkkenfaciliteter har vist, at der er stor forskel på, hvor omfattende klargøringsbehovet er.

Hvor der i nogle børnehuse alene er behov for nye hårde hvidevarer og mindre tilpasninger, er der andre børnehuse, der kræver etablering af et helt nyt køkken.

I alt budgetterer man med udgifter på 3.223.000 kroner.

Når der er frigivet midler til klargøring af køkkener, påbegyndes rekruttering af køkkenpersonale til børnehusene.

Udgifter til køkkenpersonale afholdes indenfor forældrebetalingen.

Der afholdes forældreafstemning næste gang i oktober 2024 for frokostordning i 2025.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »