Fra politiets døgnrapporter

Fra politiets døgnrapporter

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I Nordsjællands Politis døgnrapporter fra den forgangne uge kan man blandt andet læse, at:

Der mellem fredag klokken 16 og mandag klokken 06 er stjålet 150 meter kobberkabler fra en byggeplads på Marbækvej. Der har været fri adgang til byggepladsen. 

En 22-årig mand fra Jægerspris – med både cannabis og amfetamin i blodet – mandag ved middagstid satte sig bag rattet og kørte ad Lyngerupvej. Her blev han standset af en patrulje, som udover at konstatere, at han var påvirket af euforiserende stoffer og sigtede ham for det, også sigtede manden for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort.

Der er blevet stjålet værktøj stjålet fra udhus på Ulriksvej i Jægerspris;  en skruemaskine, en vinkelsliber, en overfræser og en lasermåler. Tyven har brudt døren op for at skaffe sig adgang til udhuset.

Under overskriften ”Der gik ged i den” rapporteres det, at en borger i Skibby tirsdag aften klokken 23.01 kontaktede politiet for at fortælle, at en ged havde forvildet sig ud på Saltsøvej. Da det ikke var muligt at finde gedens ejer – og det i øvrigt blev vurderet, at trafiktætheden i Skibby på det tidspunkt af døgnet ikke udgjorde en større fare for gedens velbefindende – fik den lov at være i fred.

En 57-årig kvinde fra Frederikssund blev onsdag eftermiddag klokken 16.20 tilbud sex af en fremmed mand. Kvinden var ude at gå en tur, da hun på Østersvej mødte en mand, som først konstaterede, at det var dejligt vejr, hvorefter han spurgte hende, om hun ville have sex mens han gjorde tegn ved at danne en ring med to fingre og føre en tredje finger igennem ”ringen”. 

Det var kvinden overhovedet ikke interesseret i, hvilket hun tydeligt fortalte manden, inden hun gik videre. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 190-195 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden, kort, sort hår, iført sorte bukser og sort skindjakke. Han talte dansk med accent.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »