Fra børn til børn

Fra børn til børn

SKIBBY: I starten af december fik julemanden fyldt sækkene med julegaver fra børn – til børn, der havde udsigt til en jul med få eller helt uden gaver.

På Hovedgaden 13 B stod initiativtagerne,  Camilla Lyons fra Retro-shoppen og Per G. Jensen fra Bo-Nyt, klar til at tage imod de stolte børn, forældre og bedsteforældre, der afleverede deres brugte legetøj, bamser, spil og bøger. 

Med stor ærbødighed blev gaverne overrakt til julemanden, som kvitterede med ros og chokolade.

– Vi er  overvældede over den kæmpe opbakning fra de lokale borgere, fortæller de to – der håber at kunne gentage arrangementet til næste år.

I dagene efter er gaverne blevet fordelt mellem Danner Husets krisecenter for voldsramte kvinder og til “Giv Julen Videre”, som er Roskilde afdelingen af “Mission Julegave”.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »