Forbedr vores busdrift

0

Af Jan Vogel.
Kocksvej 15,  Frederikssund

Frederikssund kommune har fået en ny busrute mellem Vinge og Skibby, der vil forkorte rejsen fra Skibby og ind mod København. 

Vi skal huske, at vi har anden bustrafik, der længe har trangt til en forbedring. Jeg så et lille opråb fra Niels Wium, om bedre busdækning på Færgevejen og Willumsens Museum, som jeg er enig med ham i.

Jeg vil gerne føje andre svagheder til på vores busdrift.

Det er en god ting ,at vi fik tilkæmpet os til timedrift i hverdagsdagtimerne i Hornsherred på busruterne 315, 316 og 318.

Dette skal fastholdes, og her er plads til forbedringer om aftenen og weekenderne.

Dette gode tilbud skal spredes ud til de områder, der i denne forbindelse mistede deres busdrift. Det drejer sig om Kyndby Huse, Dalby og Sommerhusområderne ved Dalby og Over Dråby.

Så gælder det besøgende til Egnsmuseet og Willumsens museer. Når man kommer med rute 315 og 318, skal man stå af ved Egelundsvej og det næste stop er på hjørnet af Willumsensvej og Kocksvej, der indebærer lang vandretur for at nå Egnsmuseet og Willumsens Museum. 

Jeg vil foreslå, at der etableres et busstoppested ved Kronprins Frederiks bro, tæt på Egnsmuseet og stoppesteder på begge sider af Willumsensvej, tæt på Willumsens Museum, hvor der etableres en sikker måde at krydse vejen på. 

Jeg har undret mig over, at ingen busser kører forbi rådhuset. Det kunne en bybus være med til at rette op på.

Endelig undrer jeg mig over, dels at vi har fået en svømmehal ude ved Oppe Sundby, dertil at bustrafikken er elendig på mange tider, når man kommer fra Hornsherred. 

Rute 312 kører, kort før busserne ankommer på stationen fra Hornsherred. 

Det må der rettes op på, så toppen på den meget lange rejsetid bliver skåret af.   

Deltag i debatten
Share.

About Author