Fællesspisning uden grænser

Fællesspisning uden grænser
Foto: Morten Vilhelm

Vær med,når mangfoldigheden hyldes på FNs Flygtningedag tirsdag den 20. juni.

JÆGERSPRIS: I samarbejde med Dansk Flygtningehjælps lokale frivilligafdeling inviterer Rejsestalden til festligt samvær og fællesspisning samt livemusik i form af Bilal Irshed Trio.

Det er et familieegnet arrangement, hvor man begynder med fællesspisning og efterfølgende får en koncertoplevelse sammen.

Arrangørerne håber på godt vejr og dækker op til langbord på pladsen udenfor Rejsestalden.

Derefter venter en festlig koncertoplevelse, hvor der skabes orientalsk afslappet stemning med tæpper og puder på gulvet.

Der er siddepladser til dem, som hellere vil det.

Måske bliver der endda lagt op til en kædedans.

Bilal Irshed er en af de musikere, der med sit instrument ikke kun fortæller historier, men også skaber dem. Med sin oud i hænderne viderefører han ikke bare sin egen fortid og de smukke arabiske musiktraditioner, men skaber også nye lyde og nye harmonier.

Som frontfigur i Bilal Irshed Trio, er han, sammen med bassist Rasmus Møldrup og perkussionist Yohan Ramon, klar til at sænke en helt enestående stemning, og invitere publikum ud på en musikalsk rejse fyldt med tempofyldt strengespil, vuggende basgange og varme trommerytmer.

Det er gratis at være med, man skal blot booke en billet og dukke op med en ret til den fælles buffet og med drikkevarer til sig selv.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »