Endnu en dejlig eftermiddag på Nyvej

Endnu en dejlig eftermiddag på Nyvej

Af journalist Conny Probst

SKIBBY: Onsdag den 24. januar stod Danske Seniorer Skibby og Brugerrådet i Skibby bag et fællesarrangement i gymnastiksalen på Nyvej. Cirka 70 personer deltog i arrangementet.

Duoen ”Nellie og Frank”, et midaldrende ægtepar – på samme alder som en stor del af publikum – er i en sen alder begyndt at optræde musikalsk tilsat lidt anekdoter. Og det gjorde de rigtig godt, fortæller en af deltagerne.

Der var mange gamle kendte melodier i programmet, men de var næsten alle krydret med nye tekster, som ægteparret selv har fabrikeret; mange af dem med baggrund i deres eget lange ægteskab.

Det vakte stor begejstring blandt publikum, der alle mere eller mindre kunne genkende mange af udlægningerne fra egne liv.

For eksempel når man – i en sen alder – køber autocamper med køjesenge, og den ene snorker, ”hvilket er en helt naturlig ting” .

Alternativet var at købe en trådløs ringeklokke med klokken under hovedpuden hos den snorkende. Uheldigvis vågnede en del hunde i de nærliggende telte og campingvogne, når ringeklokken blev aktiveret.

Ekstranummeret var en sang om først mandens syn på kvinder og dernæst kvinders syn på mænd, dette også i en moden alder, og heller ikke dårligt. Sangen var på en gammel melodi der hedder: Kærligheden made in Eden.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »