Døgnrapporter – i den forgangne uge

0

HORNSHERRED: Arbejdsulykke, Skibby: Klokken 12.05 indløb der anmeldelse om, at der var sket en arbejdsulykke på Hammertoften, idet en mand var faldet ned fra et stillads med alvorlig personskade til følge.

En patrulje kørte til stedet, ligesom en ambulance blev sendt dertil for at transportere manden til behandling for sin skader på hospitalet.

Arbejdstilsynet blev af politiet orienteret om hændelsen.

Tyveri af
pung, Skibby:

En 79-årig mand fra Skibby anmeldte klokken 11.49, at han omkring en halv time tidligere havde fået stjålet sin pung.

Han havde på gerningstidspunktet befundet sig i Aldi på Hovedgaden, hvor en fremmed mand havde taget fat i den 79-åriges trøje og derefter var løbet med pungen, som han havde samtidig havde fået fat på i den 79-årigs lomme.

Gerningspersonen beskrives som: mand, mørk i huden. Iført mørkt tøj.

Færdselsuheld,
Skibby:

Klokken 15.28 skete der et solofærdselsuheld, da en 48-årig mandlig bilist fra Skibby kørte ad Bygaden i sydlig retning og her af ukendte årsager påkørte et stengærde.

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men bilisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Kvinde narret af
tæppesælger, Skibby:

En 64-årig kvinde anmeldte klokken 16.37, at hun havde købt et tæppe i den tro, at det var lavet af silke men, at det ved nærmere eftersyn viste sig at være af plastik.

Tæppesælgeren beskrives som en mand af mellemøstligt udseende, 50-55 år, 175 cm, almindelig af bygning med kort sort hår. Han var iført mørkeblå eller sort jakke, mørk skjorte, mørke bukser, brunt bælte og sorte sko.

Manden kontaktede kvinden mellem klokken 11.00 og 11.45 på hendes bopæl i Nordmandshusene.

Konstruktivt ændrede knallerter, Skibby:

Klokken 13.05 standsede en patrulje to unge mænd på knallerter på Østbyvej. Idet knallerterne formentlig var konstruktivt ændrede, blev de to unge mænd, begge 16 år og fra Skibby, sigtet for dette.

Færdselsuheld,
Skibby.:

På Egevej skete der klokken 13.12 et færdselsuheld, da en 33-årig mandlig bilist fra Skibby mistede herredømmet over sit køretøj og påkørte et hushjørne og en parkeret knallert.

Der skete ikke umiddelbart personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse bilisten.

Kørsel i påvirket tilstand, Jægerspris:

En borger anmeldte klokken 19.22, at en bilist på Skarndalsvej kørte meget slingrende og ujævnt, og borgeren mistænkte derfor, at bilisten muligvis førte bilen i påvirket tilstand.

En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten, en 56-årig kvinde fra Jægerspris, i mellemtiden var blevet bragt til standsning af borgeren samt nogle andre bilister.

Et alkometer bekræftede mistanken, og kvinden blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Da kvindens promille oversteg 2,0, blev hendes bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Kvinden blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på præcist at fastslå hendes eventuelle promillegrad.

– Stor ros til borgeren for at anmelde forholdet samt til de øvrige bilister, som hjalp med at bringe køretøjet til standsning, skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Kørsel i frakendelsestiden, Skibby:

På Hovedgaden nær Circle K blev en 34-årig mandlig bilist fra Skibby klokken 18.37 standset af en patrulje.

Han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han havde fået frakendt sin førerret. Han blev derfor sigtet for at kør bil på trods af dette.

Kørsel i påvirket tilstand, Jægerspris:

En 19-årig mandlig knallertfører fra Vanløse blev klokken 20.05 standset af en patrulje på Landerslevvej.

Her blev han anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, idet han formentlig havde ført sin knallert med en promille over det tilladte samt under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for ikke at have erhvervet sig førerret til knallerten.

Der afventes nu svar på en blodprøve for præcist at fastslå den 19-åriges eventuelle promillegrad.

Færdselsuheld,
Skibby:

Klokken 05.46 skete der et solofærdselsuheld på Selsøvej, da en 18-årig mandlig bilist fra Skibby påkørte et hus.

Grundet personskade blev bilisten kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Da køretøjet efter uheldet spærrede for trafikken, og da der lå væske på vejbanen, blev vejen i en periode afspærret, mens der blev ryddet op.

Bilisten blev efterfølgende anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, idet det formodedes, at han havde kørt bil med en promille over det tilladte og under påvirkning af euforiserende stoffer.

Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde førerret til køretøjet.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

Share.

About Author