Andersen vil udvide Nationalpark Skjoldungernes Land

Andersen vil udvide Nationalpark Skjoldungernes Land

HORNSHERRED: En udvidelse af Nationalpark Skjoldungernes Land mod Skuldelev Strand og Skuldelev Ås vil gavne Hornsherred i form af øget turisme. 

Det mener det lokale folketingsmedlem Hans Andersen (V), som med en udvidelse af nationalparken vil sætte Hornsherred tydeligere på danmarkskortet:

– Vi har så meget fantastisk natur i Hornsherred, som vi med fordel kan synliggøre mere for naturglade turister fra nær og fjern. Med en udvidelse af nationalparken til Skuldelev Strand og Skuldelev Ås, så vil vi indgå i markedsføringen af hele nationalparken, som vi styrkede på finansloven for 2019, fortæller Hans Andersen.

Som del af finansloven for 2019 tildelte regeringen og Dansk Folkeparti Nationalparken Skjoldungernes Land – og landets øvrige nationalparker – en ekstra million kroner i årsbudgettet. 

Det kan være med til at styrke naturområder og turismen omkring dem. Derfor opfordrer Hans Andersen til, at udvidelsen går sin frivillige gang:

– Det er en mulighed, som vi skal gribe i Hornsherred. Så jeg håber, at vi ad frivillighedens vej kan få inkluderet flere områder til Skjoldungernes Land, for det vil vi alle i Hornsherred bestemt drage fordel af.

– Og så vil vi jo også endnu bedre kunne fortælle historien om vikingeskibene, som netop blev fundet ved Skuldelev, lyder det fra  Hans Andersen. 

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »