Vellerup-forfatter udgiver bog nummer fire

Vellerup-forfatter udgiver bog nummer fire

Af journalist Conny Probst

VELLERUP: Forfatter og foredragsholder Kim Højgaard Rasmussen, der flyttede til Vellerup medio 2023, har rejst, boet og arbejdet i Afrika i mere end 35 år.

I den tid har han opbygget et solidt kendskab til livet på det afrikanske kontinent og ikke mindst til, hvordan man begår sig i det meget anderledes og ofte korrupte forretningsmiljø.

Den 22. januar udkommer hans seneste bog ”Undsætningen”, der er den syvende spændingsroman i Grabowski-serien

– Jeg er ikke en af Danmarks mest kendte forfattere, men det udelukker jo ikke, at jeg – i al beskedenhed naturligvis – kan fortælle en god og spændende historie til mine læsere.

– Eller til mine lyttere, for jeg har selv indlæst alle mine romaner, og lydbøgerne er disponible såvel på eReolen som på andre streamingplatforme, fortæller han.

– Når jeg skriver mine spændingsromaner, forsøger jeg så vidt muligt at trække på mit kendskab til kulturforskellene mellem Europa og Afrika.

– Desuden henter jeg ofte idéer til bøgerne fra steder, personer og begivenheder i virkelighedens Afrika, hvilket fra tid til anden betyder, at jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer og lader fantasien tage over derfra.

– Mine egne oplevelser fra de mange år i Afrika er i øvrigt også basis for de foredrag, jeg holder, fortæller Kim Højgaard Rasmussen, hvis bøger findes på de fleste af landets biblioteker.

Andre artikler fra denne uge

Kvinder møder finner


Jægerspris Underducks Floorball Club sender tre spillere til kvindernes U19 VM i Finland. JÆGERSPRIS: Når International Floorball Federation (IFF) afvikler

Læs mere »